Kaj je refurbished & renew?

Vsi  prenosniki, tablice in računalniki, kateri se uvrščajo v skupino refurbished & renew - tovarniško obnovljeni, so artikli, ki so bili v trgovinah na različnih trgih, vendar niso bili prodani. Ko so prišli novi modeli, so neprodane zaloge vrnili proizvajalcu. Proizvajalci so artikle skrbno pregledali, testirali in nadgradili z novejšo tehnologijo ter jih ponovno poslali na trg po bistveno nižjih cenah. Obstaja manjša verjetnost, da so artikli malo popraskani in da je embalaža zaradi transporta v malce slabšem stanju. Artikli delujejo brezhibno in imajo uradno garancijo na pooblaščenih servisih, ki so navedeni na garancijskem listu.

Garancija zadovoljstva

Vsi refurbished & renew artikli imajo garancijo zadovoljstva. Lahko jih vrnete v prvotnem stanju in originalni embalaži v roku 15 dni od dneva prejema. Po pregledu vrnjenega artikla, vam kupnino nakažemo nazaj na vaš transakcijski račun v roku 14 dni.
 
Po predhodnem dogovoru lahko opremo s katero niste zadovoljni, vrnete ali pošljete nazaj na lastne stroške na naslov "AskNET d.o.o., Smrtikova ulica 4, 1000 Ljubljana".
 
Pakete z odkupnino ne sprejemamo!

Podaljšanje garancije

Možnost podaljšanja garancije za računalnike in prenosnike na 3 leta. Doplačilo je cca. 10% vrednosti + DDV.

Opozorilo!

Garancija ne zajema fizičnih poškodb in se veže na okvaro računalnika. Računalnik je potrebno dostaviti na čiščenje in diagnostiko v 12. mesecu, v 24. mesecu od dneva nakupa. Diagnostika in čiščenje sta obvezna, brez tega podaljšanje garancije ne obvelja. Diagnostiko in čiščenje obračunavamo po rednem ceniku 20 EUR z DDV!